torstai 18. marraskuuta 2010

Arpaonnea

Ihanaakin ihanampi Yaelian järjesti tässä arpajaiset omassa ruokablogissaan ja minä olin se onnekas, joka voitti koko potin!

Tänään oli postilaatikossa odottamassa hyväntuoksuinen paketti, jossa oli näin mahtavia postimerkkejä. Niitä ihailimme pitkän tovin Maikin kanssa ennen paketin avaamista.


Paketin sisällä oli joulunoloinen pussukka, jonka sisältö oli runsas:  teetä, saippuaa, mausteita ja pieniä silikoonivuokia. Ja tuoksu on mitä hurmaavin. Nyt minun ei tarvitsekaan suunnitella lähteväni ihan heti sinne Yaelianin mainostamaan maustekauppaan ;).


Lämpimät kiitokset sinulle Yaelian!!! Et usko kuinka tämä paketti erityisesti lämmitti mieltäni.

Ostin kauppareissulla pienen led-valo-ketjun, joka toimii pattereilla. Olen nähnyt näitä blogeissa lyhdyissä. Nyt minullakin on ikioma sellainen joulunaluskoriste! Koiranpennun hyppiessä sinne tänne, on tällainen pöytäkoriste turvallisempi kuin kynttilät.

5 kommenttia:

  1. Onnea! Ihanan paketin olit saanut. Ja tosi exoottisen nàkòisià ovat nuo postimerkit.

    VastaaPoista
  2. Onnea voitosta! Kyllä olet ihanan paketin saanut. Mukavaa loppuviikkoa toivottelen täältä itäsuomesta, jonne lunta satoi tänään TOSI paljon.

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla ,että paketti saapui perille ja että pidit siitä,Ensin meinasivat laittaa vain sellaisen koneesta printattavan merkin jossa vain se hinta,mutta sanoin ,että oikeita postimerkkejä täytyy olla!

    VastaaPoista
  4. Lämpimästi onnittelen sinua ihanasta arpajaisvoitosta.

    VastaaPoista
  5. Onneksi olkoon! Filatelisti minussa ihailee saamasi lähetyksen postimerkkejä.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.