perjantai 9. lokakuuta 2009

Siri ja talven tuntua

Tassapa lupaamani kuva uudesta koirastamme Sirista raikkaassa ulkoilmassa (joka Sirista mita ilmeisimmin oli vahan liian kylma):


Talvi tuli tana vuonna yllattaen. Me eika luontokaan olleet siihen aivan valmistautunut, kuten kuvista huomaatte:













9 kommenttia:

  1. Onnea uuden koiran johdosta;Siri on söpö! Miten monta koiraa teillä nyt on? Ehtivätkö kaikki lampaat lumen alta pois? Tosiaankin aikaisin on teillä talvi,eli suurimman osan vuodesta teillä taitaa ollakin talvi...

    VastaaPoista
  2. No tuolla alhaalla se jo olikin.Olen pahoillani ,että King jouduttiin lopettamaan,mutta toivottavasti Siristä tulee olemaan paljon iloa.

    VastaaPoista
  3. Yaelian, siis kaksi koiraa. On meilla ollut joskus kolmekin kerrallaan, mutta minusta kaksi on tarpeeksi. Saimme kaikki lampaat kotiin. Minua todella harmittaa se Kingin kohtalo, koska se tuntui niin mukavalta koiralta. Mutta tehty mika tehty, ei purevaa koiraa voi pitaa. Alkoi vaan tulla mieleen, etta oliko koira sittenkin kokenut huonoja juttuja edellisessa paikassa.

    VastaaPoista
  4. Onpa Siri ihanan näköinen . muistuttaa Suomenajokoiraa . Meillä oli aina sellainen entisinä aikoina . Viimeinen nukahti olohuoneen lattialle kymmenisen vuotta sitten .
    Tännekin on talvi aikonut jo tosissaan , mutta lumet häipyvät aina seuraavana päivänä . On jo varustauduttu siihen , että joku päivä ei sulakaan enää pois .

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka söpö koira :)

    Ja teillä on siis todella talvi :O

    VastaaPoista
  6. Heippa! Tulin vastavierailulle ja tulen toistekin ajan kanssa. Kiva lukea muiden ulkosuomalaisten juttuja - Norja on yksi maa josta pidän todella kovasti.

    VastaaPoista
  7. Todella näyttää sinne talvi tulleen, toivottavasti ei vielä ihan lopullisesti.

    VastaaPoista
  8. Kaunis koira Siri, kotiutuu varmaankin pian teille. Rapsutukset vaan Sirille.

    VastaaPoista
  9. Kylläpäs siellä onkin tullut lunta! Minäkin ihan mielellään voisin saada tänne Suomeen lunta, kaunis valkoinen maisema on niin ihanaa :)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.