lauantai 31. lokakuuta 2009

Lauantaipuuhia

Rambo ulkoilemassa pikkupakkasessa. Kissa on lahes kaikki yot ulkona nykyaan. On varmaan hallissa lampaitten luona. Siella kun on ihan varmaan hiiriakin metsastettavaksi.

Turk myos raikkaassa ulkoilmassa. Turk on viela nuorimies, eika ole oikein tajunnut, millaisen elaimen perassa hanen pitaisi juosta metsassa. Niinpa han valitsee perassajuoksettavaksi metsoja, kauriita, muitakin lintuja jne. Mutta on han juossut muutaman kerran jo janiksenkin perassa.

Tama kasa pitaisi saada tanaan ennen huomiseksi luvattua lumisadetta...


...tanne:

Lampaat odottelevat paasevansa eroon paksusta turkista. Uusi-seelantilaiset keritsijat ovat jo paikalla. Saa nahda mika paiva he tulevat meille.

9 kommenttia:

  1. Minun mieleni tuollaiset maalaiselämän asiat saavat ihan haikeaksi. Vietin lapsuuteni mummolassa, missä oli maalaismaisemaa ja lampaita.

    VastaaPoista
  2. Rambo on niin komea kissa että! Ja Turk on myös suloinen hauveli.

    VastaaPoista
  3. Komea ja ihana kissa. Noinko paljon niitä lampaita on!
    vaikka tietää, että paljon niitä täytyy olla, vasta kuva konkretisoi asian.

    VastaaPoista
  4. Ai nytko juuri ennen kylmaa talvea ne keritaan?

    VastaaPoista
  5. Anu, lampaat leikataan nyt, ennen kuin pukit tulevat aitaukseen. Kesaturkki on todella paksu ja pakkasten tultua uusi turkki kasvaa aivan hirvittavalla vauhdilla. Siina ei lampailla ehdi tulla kylma. Seuraavan kerran lampaat leikataan ennen karitsoimista.

    VastaaPoista
  6. Ihana kasa polttopuita. Mä näin eilen supermarketissa pienen pussin halkoja, oisko ollut 5-7 halkoa siinä ja hinta 4 euroa! Että tässä olis kyllä mulle bisnesideaa *jos vaan viittis alkaa*...! Rambo on kasvanut jo isoksi, hyvänen aika :)

    VastaaPoista
  7. Mita tapahtuu lampaalle, jos sita ei kerita ollenkaan? Kuika pitkaksi villa voisi kasvaa?

    VastaaPoista
  8. Anu, kylla se villa ilmeisesti todella pitkaksi voi kasvaa. Jotkut pitavat villan ympari vuoden eli leikkaavat se vain kerran vuodessa ja silloin keritsemisesta joutuu maksamaan lahes kaksinkertaisen hinnan. Eli ilmeisesti sen leikkaaminenkin on vaikeaa. Kaipa se villa vaan kasvaa ja kasvaa ja kasvaa...

    VastaaPoista
  9. Rambo on kylla tosi ylvaannakoinen kissa! Ihana tekisin mieli ottaa se syliin! Ja Turk nayttaa niin viisaalta, hyva etta ajaa...kylla se siita lahtee, on viel niin nuori. Ihana tuo ruskea lammas!!

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.