maanantai 14. syyskuuta 2009

Taman aamun syysyllatys


Koko kesan ja syksyn satoi vetta joka paiva. Nyt lopultakin taalla on kauniita syksyisia paivia. Mutta kauniit paivat aiheuttavat kylmat yot ja tama paksu jaa auton tuulilasissa yllatti minut asken. Onneksi ei tarvinnut lahtea toihin, kun olen edelleen sairastamassa flunssaa kotona.

Lampaat kirmailevat kotona pellolla. Ovat kai ihan tyytyvaisia kylmien tullessa, etta ovat paasseet kotiin.



5 kommenttia:

  1. Ihania syyskuvia! Kyllä syksy on sitten kaunis vuodenaika ja rakastan sen melankoliaa. Eilen junan ikkunasta näimme ison lammaslauman, täällä on niitä kiertäviä lammaspaimenia, jotka käyvät (luvan kanssa toki) maanviljelijöiden laitumilla lampaineen talvisin. Kun yhdeltä laitumelta kaikki on syöty, muuttavat sitten uuteen paikkaan ja kiertelevät näin maakuntia koko talven yli. Eli niiden lampaiden ilmestyminen laitumille on varma syksyn merkki!

    VastaaPoista
  2. Teillä näkyy olevan kaunista syksyllä ja lampaat ovat söpöjä! Itse en kauheasti syksystä välitä,vaikka syyslapsi olenkin.Tai alkusyksy vielä käy....

    VastaaPoista
  3. Saahan noita lapioita netistä ja esim. stokkalta, mutta hinta on aika suolainen..

    http://www.ullanunelma.fi/product_details.php?p=1624

    VastaaPoista
  4. Minna, minakin pidan syksysta, vaikka oikeastaan suosikkivuodenaikani on kylla kevat.

    Yaelian, tahan aikaan syksysta on kaunista, jos vain aurinko paistaisi. Mutta pitemmalle kun paastaan ja alkaa olla pimeaa ja markaa, niin eipa paljon innosta taalla olla.

    Prognoosi, katsoinkin ennen vastaustasi noita kakkulapioita googlettamalla. Ja kauhistuin hintaa!!! Taytyy tyytya vanhaan lapioon...

    VastaaPoista
  5. Voi noita lampaita! Niin suloisia ja untuvaisia, bä-hä-häää :)

    Ihan tuossa viikko tai pari sitten tuli telkkarista ohjelma, jossa kerrotaan Englannin eläinsuojelijoiden työstä. Ne metsästivät joltain tyhjältä teollisuustontilta kolme lammasta, jotka olivat kuin kilpikonnia konsanaan! Niiden villa oli kasvanut 3-4 vuoden ajan ja lampaat olivat tosiaan aika hirmuisen näköisiä. Yhdellä lampaalla oli aina noin 20 kiloa villaa päällään! Kyllä varmasti olo keveni kun niiltä ajettiin villat pois :)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.