lauantai 30. toukokuuta 2009

Pinse-helg

Ilmat ovat taalla meilla olleet kovin vaihtelevat taman viikkoa. Sadetta on piisannut. Aurinkoakin ihan helteeseen asti eilen ja tanaan. Yolla on ollut kylma, parhaimmillaan lahes nollassa. Lunta ei sentaan ole satanut ;).

Lampaat lahetettiin laitumelle maanantaina. Vain kaksi jai kotiin. Toisen karitsat olivat viela niin pienia, kun ne syntyivat niin myohaan. Ja toinen lahtee lapsineen eraalle naapurille "nurmikonleikkuriksi".

Pukit lahtevat tanaan pukkilaitumelle. Siella on varmaan pitkalti toitakymmenta pukkia. Saa nahda kenesta tulee kesan kunkku. Tassa meilta lahtevat pukit. Suurin ja vanhin on tietenkin ollut johtaja sen vahan aikaa, minka pojat ovat saaneet olla pellolla. Eilen pojat tulivat sahkoaidan yli pihaan ja siina ne ovat nyt saaneet olla. Onneksi eivat ole kauhean pelottavia nama taman vuotiset herrat.



Kaivelin multaa ulkokukkaruukkuun ja kukas se tulikaan auttamaan. Kaivoi kuopan ja kakkasi mokoma tuohon. Lahdin etsimaan multani muualta.


Mukavaa helluntaipyhaa sinnekin! Meilla on maanantaikin pyha.

5 kommenttia:

  1. KIva olo nähdä näitä kuvia eläimistäsi,ja Rambo on komea kissa! Hyvää Helluntaita Tuula!

    VastaaPoista
  2. Rambon mielestä emäntä oli huomaavainen, kun kaivoi kuopan valmiiksi.

    Heleätä helluntaita!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Yaelian!

    Unelma ;D ;D ;D !

    VastaaPoista
  4. Ihania nämä sinun eläin juttusi . - Helluntai on heleä täällä . Huomenna pitäisi olla vielä lämpimämpää kuin täällä . Olin lakkiaisissa sukulais perheessä . Juhla oli järjestetty pihalle . Ei monena keväänä ole voinut , kun on ollut niin kylmää .- Kaunista helluntaita .

    VastaaPoista
  5. Hyviä helluntaipyhiä. Toivottavasti saatte parempaa säätä. Meillä on kerrankin kaunista ja lämmintä.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.