maanantai 2. helmikuuta 2009

Valokuvahaaste

Susadim lahetti valokuvahaasteen.

1. Avaa neljas valokuvakansio koneeltasi.

2. Valitse sen kansion neljas kuva ja julkaise se blogissasi.

3. Kerro kuvasta.

4. Haasta nelja bloggaajaa.

Minulla on talla koneella vain yksi kansio. Nain ollen ajattelin, etta menen Foto Knudsenin kansioihini. Sinne olen tallentanut kaikki ottamani kuvat. Ja siella on monen monta kansiota. Siella kansiot on "viimeinen ensimmaisena" -malliin, joten neljas kansio ei ole kovinkaan vanha, vaan viime kesalta.


Taalla meidan vuorilla on aina juhannuksen aikoihin hesteslepp. Silloin paasevat vuorille laitumelle iso lauma tyttohevosia (onko ne suomeksi tammoja?) ja heidan seurakseen yksi, tarkasti valittu poikahevonen (mika se on suomeksi?). Siella he kirmailevat monta viikkoa ja syksyyn mennessa on sitten toivottavasti kaikki tytot raskaina (siis onko se tiineina suomeksi?). Tama hevosten laitumelle paastaminen on aika iso tapahtuma taalla. Monet menevat katsomaan noita uljaita elaimia. Siella kavimme mekin kesan lopulla.

Tahan laitan myos kuvan sheikista eli siita poikahevosesta:



Taman haasteen voi tasta napata kuka se haluaa. Mutta mielellani nakisin Susan ja Yaelian kuvat. Yaelian on tosin nayttanyt kuvansa samantapaisessa haasteessa...

5 kommenttia:

  1. Ihania hevoskuvia. Tuo "sheikki" näytti kyllä kovin arvonsa tuntevalta..vaan mikäs siellä on yksin tammojen seurassa ollessa koko kesä! (uroshevonen on ori)

    VastaaPoista
  2. Ohoh, yksi heppaherra siis hedelmöittää koko naisporukan! Onpa siinä sillä paljon tekemistä....miksiköhän noin, tuleeko riitaa jos on kaksi poikaa siellä?
    Mä olen jo kaksi kertaa tehnyt tuon kuvameemin;ekan kerran,johon Rita mut haastoi,hävisi jossain vaiheessa mystisesti.Niin mä en oikein tiedä enään mitä kuvaa laittaa.Mutta mulla on uusi postaus täynnä kakstuskuvia..

    VastaaPoista
  3. No siinä on oriilla haaremia kesäksi! Taitaa olla aika väsynyt veikko jo syksyllä vaikka melkoisen vanhan näköinen onkin.

    VastaaPoista
  4. hups.. siis tarkoitin VANKAN näköinen.

    VastaaPoista
  5. Ajattelin kirjoittaessa, etta onkohan se ori Susadim...

    Luulen Yaelian, etta nailla oriilla menisi kesa taistellessa, jos niita olisi useampia.

    Vankanpa hyvinkin, Sirokko ;D.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.