maanantai 23. helmikuuta 2009

Typisk norsk - tyypillista norjalaista #2

Lomalla ollessa on aikaa vaikka askarrella tallaisia:

Soinhan mina hyvanen aika katkarapuvoileipia Suomessakin ja tuttujahan ne ovat useimmille ainakin Ruotsinlaivoilta. Mutta katkaravut yhdistan kylla Norjaan. Suomessa ostin aina valmiiksi kuorittuja katkiksia. No, kylla usein taallakin. Mutta sellaisena seurusteluruokana kuorimattomat katkaravut ovat kylla hauska naperraltava.

Merenrantakaupungeissa voi ostaa katkarapuja suoraan kalastusaluksilta. Ja siita vaan herkkua nauttimaan heti rannassa.

5 kommenttia:

  1. Eikös ne katkaravut Norjasta tulekin Suomeen....Herkullisen näköinen voileipä,nam! Oikein hyvää hiihtolomaa Tuula!

    VastaaPoista
  2. Hyvaa hiihtolomaa!

    Aivan uskomattoman ihanan naköinen voileipa- nam:)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia lomatoivotuksista, Yaelian ja Ebrufin. Tama taitaa olla ensimmainen kerta vuosiin, kun pidan hiihtolomaa...

    VastaaPoista
  4. Ihana katkarapuvoileipä, sellainen on herkkuani. Niitä vain niin harvoin saa Suomessa valmiina eikä itse tule tehtyä.

    VastaaPoista
  5. Taalla katkisleipia saa kylla lahes oka kahvilasta :).

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.