maanantai 17. huhtikuuta 2017

Mihin se kevät meni?

Täällä on satanut lunta jo kolme päivää ja tänä aamuna täällä näytti sitten tämmöiseltä...


Näinköhän pääsee edes autolla päätielle. Tai minä aina pääsen kyllä alas päätielle, mutta on sitten toinen asia pääsenkö takaisin. Tämä minun tie viettää vähän alaspäin nimittäin. No, onneksi minä ajelen edelleen nastarenkailla. Ja ainahan voi toivoa, että tieni auraavat eivät ole vielä ottaneet aurauskalustoa pois traktoreistaan.


Muutama päivä sitten oli lumet jo sulaneet paljon enemmän kuin tässä kuvassa. Peltokin oli aivan lumeton. Ja nyt on sitten talvi tullut takaisin pakkasineen. Tämä talvi on ollut vähäluminen ja aika leuto. Joten pitäähän sitä lunta vielä tulla näin huhtikuussakin sitten ilmeisesti.


Tänä pääsiäisenä ei ole tarvinnut nauttia liiasta auringonpaisteesta täällä meilläpäin, vaan aikaa on vietetty paljon sisällä. Varsinkin nämä viimeiset päivät. Ruokaa on laitettu ja syöty. Joka päivä. Tässä oli pizzaa jokaiseen makuun :).


Näin on sitten tämäkin reilu viikon loma saatu pian päätökseen. Toukokuussa on onneksi monta ylimääräistä vapaapäivää työviikkoja katkaisemassa ja kesäkuun lopulla alkaa jo kesälomakin. Tulisi vaan se kevät ja kesäkin ennen sitä.

1 kommentti:

  1. Täälläkin on satanut lunta, mutta ei ihan noin paljon. Tänään maa on sula.

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.