torstai 13. huhtikuuta 2017

Uusi paras ystävä - aktiivisuusranneke

Sain syntymäpäivälahjaksi aktiivisuusrannekkeen. Olen käyttänyt sitä nyt muutaman päivän ja meistä on tullut jo erottamattomat kaverit. Aivan mahtava tapa seurata omaa liikkumistaan. Se innostaa myös liikkumaan enemmän, sillä ainakin minä haluan saavuttaa sovellutukseen asettamani tavoitteet.

Rannekkeeseen liittyy siis myös kännykän sovellutus, joka kertoo paljon enemmän rannekkeen keräämistä tiedoista. Sinne voi myös asettaa tavoitteita, kuten päivittäisen askelmäärän, muistutuksen liikkumisesta joka tunti, vedenjuonnin muistutuksen, pulssitietoja jne.

Ranneke on myös yhdistetty kännykkään siten, että se väräjää, kun kännykkään tulee viesti (viestin voi myös lukea rannekkeesta) tai jos siihen tulee puhelu.

Paljon on varmasti vielä juttuja, joita rannekkeeseen voi yhdistää, joten näin pääsiäisen aikaan on hyvä opetella käyttämään sitä maksimaalisesti.

Käytätkö sinä tämmöistä ranneketta?


3 kommenttia:

  1. Mulla ei, mutta meidän työpaikalla varmaan kaikilla muilla. Kaikki muut tosin juoksee maratonejakin - tunnen itseni siellä usein tosi laiskaksi ja saamattomaksi...

    VastaaPoista
  2. miehellä ja pjilla tollanen, ehkä lainaan

    VastaaPoista
  3. Haluaisin tuollaisen, mutta toisaalta tyhmää kun en voi pitää töissä, kun ei saa pitää käsissä ja ranteissa mitään...

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.