lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuosikatsaus

Vuosi 2016 jää muistoihin hyvänä ja onnellisena vuotena. Olen saanut olla terve, olen saanut matkustaa, vuoden aikana on ollut monia mukavia juhlia ja tapahtumia. Olen kerännyt tähän postaukseen muutamia kännykkäkuvia vuoden varrelta.

Tammikuussa trubaduuri kävi soittelemassa keittiössäni ja kävin talven ainoalla hiihtolenkillä. Maisemista ei voinut valittaa.Helmikuussa sain leikkiä prinsessaa ja olin ensimmäistä kertaa Oslon Oopperatanssiaisissa. Tuo tapahtuma teki todella vaikutuksen.Maaliskuussa olen näköjään käynyt ainakin Oslossa ja Bærumissa kuvien perusteella.Huhtikuussa oli pääsiäinen ja silloin meillä otettiin rennosti, eikä käyty edes hiihtämässä.Toukokuussa alkoi avoautokausi, vaikka välillä oli viileääkin. Mutta esim alakuvan Helgøyan vierailu sujui kauniissa auringonpaisteessa.Kesäkuussa oli tyttäreni rippijuhlat, nekin alkukesän auringon helliessä. Heti juhlapäivän jälkeen kävin pienessä jalkaleikkauksessa. Kesä- ja heinäkuitten vaihteessa olimme Saksan risteilyllä. Ja heinäkuun lopulla perinteisellä Allsang på grensen reissulla Haldenissa.Elokuussa ajelimme Langedragiin katselemaan eläimiä. Ja seuraava reissu oli länsirannikolle.Syyskuussa olin oopperassa. Kotona alkoi syksy jo tehdä kovasti tuloaan luonnon värejä katsoessa.Lokakuun alussa lensimme syyslomalla Gdanskiin. Ja loppukuusta olin jälleen oopperassa.Marraskuu vei meidät tanssimaan Washington DC:iin. Se oli hyvä tauko syksyn työrupeamaan.Joulukuussa rauhoituin adventtiin ja joulun sanomaan.Kiitos tästä vuodesta! Onnea tulevalle!
13 kommenttia:

 1. Se oli kiva katsaus menneeseen vuoteen. Sinulla on ollut hyvä vuosi; olet matkustellut paljon. - Ihanaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hyvaa uutta vuotta Tuula!!

  Sinulla on ollut hieno vuosi.

  VastaaPoista
 3. Hienoa vuotta 2017 toivottelen minäkin täältä Itä-Suomesta!

  VastaaPoista
 4. Meneväinen vuosi. Oikein mukavaa ja hyvää ensi vuottakin!

  VastaaPoista
 5. Oi miten paljon ihania matkoja ja tapahtumia vuoteesi
  on mahtunutkaan!

  Säkenöivää uutta vuotta 2017 <3

  VastaaPoista
 6. On ollut Sinullakin tapahtumarikas, upea vuosi! kaikkea hyvää ja ihanaa alkaneen vuoden jokaiselle päivälle!

  VastaaPoista
 7. Kivasti reissuja ja upeita maisemia sulla on ollut! Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 8. Kiitos vuosikatsauksesta!! Oikein ihanaa alkanutta vuotta:)

  VastaaPoista
 9. Ihana vuosi sinulla. Toivotaan niitä hurjasti lisää.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.