sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Liikuntaesteinen

Nyt jalkaleikkauksen jälkeen olen kuusi viikkoa kipsin poistoon saakka liikuntarajoitteinen. Joudun käyttämään liikkumiseen keppejä ja pyörätuolia. Outo ja kummallinen olotila. Kodin ulkopuolelle päästäkseni olen aivan riippuvainen muista, sillä en voi ajaa autoa. Asun maalla ja ilman autoa en pääse minnekään.

On pakko keksiä keinoja arjen pyörittämiseen. Kuljetan esimerkiksi tavaroita tämmöisellä ämpärillä, potkien sitä eteenpäin lattialla.

 
Vietän paljon aikaa sohvalla. Jalalle tekee edelleen hyvää olla kohoasennossa. Niinpä pöytä sohvan vieressä täyttyy tarpeellisista tavaroista. 


Aika käy kyllä pitkäksi. Vaikka VASTA ensimmäinen viikko on meneillään... 

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista ja hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Savlanut!!!
  Kirjoja, telkkaa, nettia mita muuta. Tykkaatko kasitoista tai palapelien kokoamisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsivällisyys ei ole koskaan kuulunut sanastooni :D. Kiitos vinkeistä! Lukemattomia kirjoja onkin iso kasa ja telkkariakin voisi taas alkaa katsomaan. Netissä roikun koko ajan, jospa alkaisin taas kirjoittamaan tätä bloginkin :). Tykkään neuloa, mutta en oikein kesällä. Palapeli, siinäpä hyvä idea!

   Poista
 3. Oi sentään! Pitkä aika. Toivottavasti kuskeja ilmestyy nurkkiin, ettei tarvi ihan kotona jumittaa. Muistan sen kun niskassa oli iskias viime keväänä ja podin sitä 3 vkoa. En päässyt oikeastaan kun sängyn ja sohvan väliä ja pyörryttämisen vuoksi ei voinut lukea, katsoa edes telkkaria. Siinä oli ittensä ja ajatusten kanssa aika liki. Kauppareissu oli juhlaa kun sinne lopulta pääsi! Puhelinhäiriköi kaikkia tuttuja ja vähemmän tuttujakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsen tänään ruokakauppaan ja todellakin tuntuu kuin olisi juhliin lähdössä :D. Kävin suihkussa ja meikkasin :D.

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.