tiistai 1. maaliskuuta 2016

Hiihtoloman alku Oslossa

Hiihtoloma alkoi mitä kauneimmassa, keväisessä, aurinkoisessa säässä. Ja päivätkin ovat pidenneet todella valtavasti keskitalven pimeistä. 

Maija meni tätinsä kanssa viikonlopun viettoon Göteborgiin ja minä ystäväni luokse Osloon. Lauantaina tapasin vanhimman poikani ja hänen tyttöystävänsä. Kävelimme kauniissa säässä Frognerparkeniin, jossa oli muutama muukin...


Ruusupuiston ruusut oli pakattu kunnolla talven pakkasia kestämään. 


Joessa oli vielä jää.


Mutta sulapaikassa oli sorsia odottamassa makupaloja ohikulkijoilta.


Oslosta jatkoon Bærumiin ystäväni luokse. Sielläkin käveltiin ja käytiin myös tervehtimässä Bryn gårdin heppoja. Sunnuntaina käytiin kansantanssi-illassa. Siellä oli todella hauskaa myös minulla, joka en osaa kansantansseja. Mutta valssi ja jenkka ovat tuttuja.


Maanantaina kävin thai-hieronnassa pehmentämässä kipeät olkapäät. Sen jälkeen vietimme muutaman tunnin Sandvika Storsenterissä ostoksilla. Se on yksi maan suurimmista ostoskeskuksista. siellä on yli 200 liikettä ja ruokapaikkaa. Lounastettiin intialaisessa.

Sitten pitikin jo lähteä kotia kohti. Loppuloma vietetäänkin sitten täällä kotona arkisten aherrusten parissa.

1 kommentti:

  1. Loma on niin ihanaa! Kesäloma tietty paras, vaan menee se tuo talviloma tai hiihtolomakin! Tässä kuussa on vielä pääsiäisloma! Mikäs tässä on ollessa! Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.