keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syyslomalla Tukholmassa

Olimme alkuviikosta aivan ihanalla ja rentouttavalla lomasella Tukholmassa. Yövyimme entisen koulukaverini luona, jonka kanssa olimme samaan aikaan 80-luvun alussa töissä kaupungissa. Hän jäi sinne asumaan ja tuntee kaupungin kuin omat taskunsa. Eli hän on maailman paras opas!

Arlandasta ajoimme Ruotsin vanhimpaan kaupunkiin Sigtunaan. Se on viehättävä rantakaupunki vanhoine taloineen. Ja ilma suosi meitä matkalaisia.
Sigtunasta jatkoimme BabyBjörn-konseptin perustajan rakentamaan taidekeskukseen Artipelagoon. Aivan ihana paikka merenrannassa metsässä Tukholman ulkopuolella.Illalla kävimme vielä katsomassa ilta-Tukholmaa Södermalmin puolelta:Seuraavana päivänä kiertelimme kaupunkia Maikin kanssa kahdestaan. Kävimme Abba-museossa ja shoppailimme.
Kiitoksia emännille! Tämä reissu oli syysloman kohokohta!

4 kommenttia:

 1. Yllättävän näköiset nuo ABBA-nuket! :) Oli varmasti nautinnollinen matka!

  VastaaPoista
 2. Voi, tuolla ABBA-museossa haluaisin niin mielelläni käydä; kuuluihan ABBAn musiikki niin olennaisesti omaan nuoruuteen!

  VastaaPoista
 3. KIva reissu sinulla:) Viime Tukholman reissustani on jo aikaa.,.

  VastaaPoista
 4. Ihana Tukholma ja ihana Sigtuna. Tukholmaan en kyllästy koskaan, ja Sigtunassakin olen käynyt kaksi kertaa. Abba museo on viela käymättä.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.