keskiviikko 5. elokuuta 2015

Nyt alkoi mindfulness!

Ostin itselleni nyt niin muodikkaan aikuisten värityskirjan ja uudet värikynät. Värittäminen kuulemma rentouttaa. Ei sillä, että minua kauheasti stressaa, mutta ajattelin kokeilla. Päiväkodissa työskennellessä tykkäsin väritellä kuvia lasten kanssa.Joko sinulla on oma värityskirja?

6 kommenttia:

 1. Joo nuo varityskirjat oli aika hammentava trendi Suomessa :) ! En kokeillut, mutta nyt tunnen ettei tavitse haveta sita etta mina aikuinen ihminen teen palapeleja. Vahan saman tyyppista terapiaahan sekin taitaa olla.

  VastaaPoista
 2. Jo neljä vuotta sitten ostin kerran Helsinki-Vantaalla lasten värityskirjan ja värikynät konetta odotellessani. Käytin nuorempaa matkakumppania verukkeena, mutta hänelle värittäminen oli aivan liian lapsellista. Ei kuitenkaan minulle, vaan tosi rentouttavaa touhua lentoa odotellessani. Silloin moinen aiheutti kulmakarvojen kohottelua muissa matkustajissa - Enpä olisi arvannut, että olin tosi trendikäs ja aikaani edellä :D.

  Vähän aikaa sitten pyörittelin aikuisten värityskirjaa käsissäni, mutta jätin sitten ostamatta, kun ajattelin, että ei ole aikaa moiseen. Saatan sellaisen kuitenkin vielä hankkia :).

  VastaaPoista
 3. Minulla on kaksi kirjaa :) kamalan koukuttavaa, näin kun ei työt haittaa harrastustoimintaa.

  VastaaPoista
 4. Nämä värityskirjat tuntuva olevan päivän hittituote ja kovasti ne kaupaksi menevätkin. Uskon kyllä, että värittäminen rentouttaa, kun ajatukset keskittyvät vain tiettyyn asiaan.

  Mukavia värikynähetkiä ja onnellista elokuun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Olisipa jännä kokeilla, pystysinkö keskittymään edes yhden tuollaisen perhosen värittämiseen. Melkein luulen, että en. Vaikka nykyään mulla olisi aikaakin. Ehkä sanaristikkojen täyttäminen olisi enemmän oma juttuni.
  T. Minna

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ja rentouttavaa varmasti!! Nyt tekee itsekin mieli värittää. Pitäisiköhän kipaista kirjakaupan kautta kotiin mennessä :)

  /Tiia
  www.plungebytiia.com

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.