maanantai 17. elokuuta 2015

Kirjojen paperoiminen

Nyt se sitten taas alkoi... Eli Maikin koulu ja koulukirjojen paperoiminen.


Täällä koulussa on koulukirjat kierrätystavaraa. Vanhimmat tuossa kasassa ovat viidentoista vuoden takaa... englannin kirjat. Yhdet uudet kirjat saavat tänä vuonna, matematiikkaan. Miten lie Suomessa tuo koulukirjojen kierrätys?

Paperoiminen on jokasyksyinen ja tammikuinen ruljanssi. Ei voisi vähempää kiinnostaa...

3 kommenttia:

 1. Hei, ihan sattumalta osuin blogiisi :).
  Koulukirjat kiertävät kyllä Suomessakin nykyään. Omien lasten kirjat näyttäisivät sekä ala- että yläkoulussa kiertäneen n. 5-8 vuosikertaa. Työkirjat useimmissa aineissa ovat uusia, lukukirjat kiertävät.
  Harmillista on se, että opettajat eivät tykkää paperoimisesta, vaan kirjoihin vedetään / toivotaan muovi. Sittenhän kirjankansia ei voi laittaa paperinkeräykseen enää :(.

  VastaaPoista
 2. Ei ole tullut aikoihin paperoitua kirjoja! Lapsilla on kirjat käytössä koulussa, mutta ei niitä tuoda edes kotiin. Tulipas nostalginen olo. Ja kauniisti olet paperoinnut. Onnea koulutielle!

  VastaaPoista
 3. Suomessa tämä asia oli ihan Ylen ykkösuutisissa, mutta Suomessa kirjat muovitetaan...melkoinen rumba vanhemmille joka syksy :) !! varsinkin jos ei osaa...mutta ylellä oli kuulemma video miten sen voi tehdä kätevästi. - Näin meillä. Ei mitään maailmanluokan huolia vaan ihan tämmöisiä paperointi uutisia! :) ! terv. Kaisa www karjalantytto blgi :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.