sunnuntai 25. elokuuta 2013

Arpajaisvoitto ja uusi arvonta Kosmetiikkatestissä

Joskus ennen joulua voitin Kosmetiikkatesti-blogissa kirjan "Herätä kauneutesi", joka perustuu hyvinvointiin luonnosta Dr Hauschkan tapaan. Paljon kiitoksia Nina! Paketti lähetettiin Suomen osoitteeseen ja sain sen vasta nyt, kun kävin Suomessa. Olen selaillut kirjaa ja siinä on kyllä kaikenlaista kivaa ruokaohjeista kasvolihasten jumppaan. Todella monipuolista. Kirjan mukana tuli kaunis pussukka, kasvonaamio ja päivävoide. Dr Hauschkan tuotteet ovat korkeatasoisia ja todella hyviä ainakin minun iholleni.Kosketiikkatesti-blogi ei ole aivan tavallinen kauneusblogi, vaan Nina esittelee monenlaisia eri tuotteita ja kokeilee niitä itse. Olen saanut sieltä monenlaista apua kuivista kantapäistä käsi-ihottumaan. Voin todellakin suositella.

Nyt olisi taas Ninalla arpajaiset meneillään. Palkintona on Dr Hauschkan päivävoide ja Maradan puhdistusvaahto. Tästä linkistä pääset arvontasivulle.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Tuula kauniista sanoistasi. Ihanaa, että sait myös lisäksi naamion ja kasvovoiteen.

    Kosmetiikkatesti-blogini poikkeaa muista kauneusblogeista aika paljon. Kirjoittelen meikeistä oikeastaan aika vähän, mutta ihonhoito ja iho-ongelmat kiinnostavat minua hyvin paljon. On mahtavaa, jos minusta on joskus ollut myös apua.

    VastaaPoista
  2. Dr Hauschkan tuotteet ovatkin tosi hyvät:) Ja olipa hyvä arpajaisvoitta Tuula:)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.