Oliiviöljyssä kuullotan ensin pari isoa sipulia pieninä kuutioina. Siihen samaan lisään myös tuommoista valkosipulijauhetta. Olen aivan ihastunut tuohon paseerattuun tomaattiin ja käytänkin mieluiten sitä, mutta tavallinen tomaattimurska käy tähän myös ihan yhtä hyvin. Maustan oreganolla, mustalla pippurilla ja suolalla. Ja maistelen monta kertaa keittämisen aikaan ;). Keitän ehkä varttitunnin.
Tällä kertaa käytin tomaattikastikkeen pita-pizzoihin. Halkaisen pitat, että pohjasta tulisi mahdollisimman ohut.
Täytteenä käytin osassa kinkkua, osassa salamia ja osassa tonnikalaa. Kaikissa oli oliiveja, tuoreita herkkusieniä ja juustoraastetta.
Voi ei mikà yhteensattuma. Tein juuri oman postauksen ja tulin sen jàlkeen tekemààn blogikierrosta....Mehàn ollaan melkein samaan aikaan kirjoitettu tomaattikastikkeesta, hehehe!
VastaaPoistaAivan varmasti herkullista. Kiitos vinkistä. Tämä vinkki tuli tarpeeseen :)
VastaaPoistaKiitos tästä ohjeesta. pitää ostaa seuraavan kerran noita pitaleipiä ja tehä tytölle pikku pizzoja.
VastaaPoistaKiitos vinkistä, nyt tuli nälkä. Harmi,et on näin myöhä, mut huomenna toteutan ohjeesi:)
VastaaPoistaKuulostaa samantapaiselta, jota minäkin olen alkanut tekemään. Pitääkin kokeilla pita-pohjilla. Tykkään tehdä tortilla-pohjiin myös. Nam:)
VastaaPoistajoo, meillä aina sitä kotona.
VastaaPoistaNam, kuulostaa ihanalta!
VastaaPoista