perjantai 29. tammikuuta 2016

Myrskyn kourissa

Tor-myrsky on nyt pahimmillaan täällä Norjan maassa. Eihän se täällä sisämaassa tunnu muuna kuin tavallista reippaampana tuulena. Tai kyllä se tuulee oikein kunnolla tuolla ulkona. Mutta rannikolla myrsky tekee tuhojaan. Sähköt on poikki 30000 taloudessa ja rakennuksia on rikkoutunut. Meilläkin oli sähköt poikki pari tuntia.

Kalastaja poikani on norjanmerellä isossa kalastajalaivassa. Viestiteltiin tuossa, mutta ei siellä kauheasti tuullut. Äiti on vaan huolissaan ihan turhaan kuulemma...

Ikkunat ovat saanet pitsikoristuksen myrskyn ansiosta. Uunissa palaa tuli ja kynttilöissä myös. 

Mukavaa perjantaita!


3 kommenttia:

  1. Meilläkin tuulee niin paljon, että jätän ulkoilut nyt ihan iisisti pois. Särjen vaan joko itteni tai kameran, varsinkin kun tiet ja piha on aivan jääkenttänä. En vaan tiedä mitä tässä sitten tekisi kun ei oo edes telkkarissa ohjelmaa.

    VastaaPoista
  2. Täällä oli tällä viikolla tuulista ja myrskyisää ,ainakin yhden päivän,mutta nyt tänään jo lämpeni. Toivottavasti teilläkin pian hellittää tuo myrsky.Hyvää viikonloppua Tuula.

    VastaaPoista
  3. Aika vähällä me täällä Fördessä päästiin, toisin kuin tuttavat tuolla Florössä. Siellä on kattotiilet lennelly ja muutkin tavarat kolisseet lennellessään päin talojen seiniä. Ja nyt saatiin taas talviset maisemat. Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.