lauantai 20. kesäkuuta 2015

Kesätunnelmia

Pari viimeistä viikkoa olen seurannut peltotöitä. Vuokrasin pellon naapurille, jonka tiedän olevan todella ahkera. Niinpä pelto on saanut todellisen kasvojenkohotuksen. Tällä viikolla siellä oli jopa kivienkeruukone. Eilen oli sitten lopultakin vuorossa heinänsiementen kylväminen. Tältä siellä näyttää nyt:


Minäkin olen ollut vesisateiden lomassa ahkerana ja tänä aamuna sai veranta kolmannen ja viimeisen kerroksen maalia. Nyt se saa minun puolestani olla valmis. Muutakin maalaamista olisi, jos vain ilmat sen sallivat tänä kesänä. Talossa on aina jotain pientä ja isompaakin puuhaa. Tänä kesänä pitäisi kylppärissäkin tehdä remonttia...


Mukavaa lauantaita!

5 kommenttia:

 1. Oikein hyvää juhannusta Tuula!
  Teillä näyttää kelit olevan suotuisammat siellä Norjassa kuin
  täällä kotosuomessa. Just nyt sataa taivaan täydeltä vettä,
  perinteinen juhannussää :)
  Vastamaalattu terassi näyttää ihanalta, aivan täydellinen paikka
  auringonottoon ja lekotteluun.

  VastaaPoista
 2. On teillä upeat maisemat. Meillä on ollut todella kylmä ja sateinen alkukesä. Toivottavasti säät tästä paranee, nyt on ollut pari aika hyvää päivää jo. Hyvää Juhannuksenjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Rennosti vaan! Ei nuo remontit mihinkaan karkaa ja voi tehda myohemminkin. Siis jos ei ihan katastrofi ole.

  VastaaPoista
 4. Antaisin tuosta viileydestä aika paljon. Kuule, mulla on täällä norjatar joka tuntuu olevan aivan ylemmaallisen vapaaehtoinen. Ei hälle pärjää. Onko se kovin yleinen piirre?

  VastaaPoista
 5. Vapaaehtoisuus on kuule Johanna jokapäiväistä touhua ainakin täällä. Kaikkihan täällä tehdään vapaaehtoispohjalla. Esim lasten harrastustoiminta perustuu usein vapaaehtoisien vanhempien osallistumiseen. Minä en vaan jaksa. Siinä yksi syy miksi en kuljeta lapsiani kovinkaan moniin harrastuksiin...

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.