tiistai 26. toukokuuta 2015

Rakastunut!

Sain töistä työpuhelimen. Sain itse valita merkin ja mallin. Kuuntelin viisaampiani ja valitsin kaikkien Nokia vuosieni jälkeen iPhonen. Ja nyt viikonlopun opettelun jälkeen täytyy sanoa, että olen hurjan tyytyväinen valintaani. Niin tyytyväinen, että tilasin nettibutiikista iPadinkin.

Mitä kännykkää te käytätte? Ja oletteko tietylle merkille uskollisia?

Tällä näyttää muuten onnistuvan tämä bloggaaminenkin! Jospa alkaisin kirjoittelemaan useammin!


16 kommenttia:

 1. Minulla on iPhone 6 ja tykkään siitä kovasti. Erityiskehut saa kamera, jolla saa napattua ihan huikean hyviä kuvia. Entisenä Lumia-fanina todettakoon, että IPhonen ominaisuudet ovat ihan omaa luokkaansa.
  Täytyy kuule Tuula tunnustaa, että luulin sun löytäneen uuden rakkaan siis miehen, kun luin postauksen otsikon. Sen verran utelias olen, että oli pakko tulla kurkkimaan :))

  Aurinkoista kesää sinulle sinne Norjaan!

  VastaaPoista
 2. Mulla eka älypuhelin oli Lumia ja sitten iPhone, ja pidän jälkimmäisestä kyllä enemmän. Ymmärrän sen logiikkaa vaan paljon paremmin. iPhone vitosessa on vain se ongelma, että nyt instagramin käyttäjänä se tuntuu vähän liian pieneltä, mutta ei ole mitään järkeä lähteä vielä vaihtamaan tuohon uuteen…

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan oli/on kanssa Lumia. Pidän sitä edelleen varakännynä kaksos SIM kortilla.

   Poista
 3. Mina olen Android-puolueesta. En ole ompputuotteisiin saanut makuani ollenkaan. GalaxyIII on palvellut hyvin jo 2.5 vuotta. Uudemmissa malleissa ei yleensa ole enaa FM radiota joten tuskin pikapuoleen vaihdan. Nettiradion steaming vie hirveasti dataa. Kuuntelen paljon radiota tyomatkoilla ja muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin aikaisemmin oikea anti Apple. Ihan ilman, että tiesin mitään näistä tuotteista.

   Poista
 4. iphone ja ipad. Kerro nyt ihmeessä, miten saat kuvat siirrettyä blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tässä Bloggerin app. Sen kautta helpompaa kuin läppärillä.

   Poista
  2. Mikä se on? Miten, mistä sen saa??

   Poista
  3. Sieltä mistä muutkin appit eli AppStore.

   Poista
 5. Kun Nokia ei ole enää suomalainen, siirryin minäkin Lumiasta testivoittajaan, joka on Sony xperia Z3 compact enkä enää vaihtaisi pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en halunnut Nokiaa, kun se myytiin pois Suomesta.

   Poista
 6. Tyttärellä on iPhone ja minulla Lumia 1020. Ollaan vertailtu samaa kuvaa molemmilla kännyköillä ja kyllä me päädyttiin, että ainakin näytössä näytti Lumia voittavan. Eikö mun tytär vaan osaa kuvata sillä vai miksi, hänen ottamansa kuvat on tosi silleen "värittömiä" ja terävyydessäkin olisi parantamisen varaa? En tiedä.Mun kännykän kamera on hidas, mutta olen tosi tyytyväinen sen ottamiin kuviin laadullisesti.En ole itse iPhone käyttänyt, mutta iMac läppäri on tuttu ja se jää kyllä vimpaksi Apple tuotteeksi. Niin vanhanaikaisia ja epäloogisia ratkaisuja. Mm. kansiot ja yleensä dokumentit vaikea löytää. Kuvat-ohjelma, joka siis ottaa kamerasta kuvat tietokoneelle, ei osaa aukaista muita kuvankäsittelyohjelmia. Mä tarvin aika paljon laskinta ja sitä ei saa työpöydälle valmiiksi, vaan se pitää aina erikseen hakea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tässä on paremmat kuvat kuin pikku Lumiassani.

   Poista
 7. Mulla oli aina ennen Nokia, mutta eka älypuhelin oli iPhone. Sen jälkeen muutkin ollut, olen ollut todella tyytyväinen. Ja iPad mini löytyy myös :-)

  VastaaPoista
 8. Jännä miten monet on siirtyneet pois Nokialta.

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.