torstai 29. toukokuuta 2014

Huipulle

Kesän ensimmäinen huippu on käyty valloittamassa. Ihan tässä naapurissa vaan. Siellä on käytävä joka kesä ainakin kerran.

Taipaleen alussa on aika pitkä metsänousu. Nyt siellä oli valtavasti valkovuokkoja ja muutamia sinivuokkojakin. Kaunista.Huipulla kävi sopiva tuulenvire ja pari lumikasaakin sattui matkan varrelle. Korkein lähituntureista on vielä lumen peitossa.
Tämmöinen jäkäläsydän oli polulla.


Matkalla alaspäin istahdettiin puunrungolle ja otettiin selfie.


Ja taas nähtiin paljon valkovuokkoja. Jopa harvinaisempia lilan värisiä.Täällä on kaunista ja aurinkoista ja aika lämmintäkin näin helatorstain kunniaksi. Minulla onkin pitkä viikonloppu edessä, kun saan pitää vapaana perjantainkin. Sitten on kolme viikkoa koulua jäljellä ja loma alkaa. Täällähän koulut kestää juhannkselle. Ja alkavat taas sitten elokuun puolivälissä.

Hyvää viikonloppua teillekin!

8 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua Tuula! Kesän merkit jo selvästi näkyvissä vaikka luntakin on.

  VastaaPoista
 2. Huipulta avautuu hienot mausemat!!

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisen näköistä ja upeat maisemat! Mulla vielä reilu kk suomilomaan ja kaikkeen tuohon ihanuuteen ja vihreyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Pohjolan vihreys on kyllä silmiä hivelevää.

   Poista
 4. mulla on muutamat topturit jo takana, mutta vain näille meidän pikkuvuorille (kiipeämistä niissäkin). Tavoitteena olisi tänä kesänä lopultakin päästä tuonne Sør-Aurdalin korkeimmalle huipulle Ørneflagille, jossa ollaan sitten jo 1200 metrissä. Kuinka paljon noilla teidän huipuilla on korkeutta? Ollaan aika korkealla, luulisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän lähin kukkula, Skartlifjellet, on 948m ja kuvassa näkyvä lumihuippuinen Synnfjell on 1414m. Eli ei niin kauhean korkealla olla kumminkaan. Me asutaan 650 metrissä.

   Poista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.