maanantai 30. toukokuuta 2011

Maanantaiaamun kuvia

Soitin lääkäriin ja pyysin viikon lisää sairaslomaa. Polvi on edelleen lähes yhtä kipeä kuin viikko sitten. Nyt on alkanut koskemaan enemmän myös kyynärpäihin... Eilen kävin siinä MR-kuvauksessa. Viikon sisällä saa oma lääkäri vastauksen siitä.

Hepat ovat edelleen omalla pellolla, kun tilaamamme sähköaitajutut eivät ole vielä tulleet. Kävin tyttöjen luona jutustelemassa. Kävivät eilen pitkällä ratsastusreissulla. Minä en polven takia ole edes sitä päässyt nyt kokeilemaan...Meidän oma Synnfjell alkaa kuoriutumaan lumesta. Mutta kyllä siellä vielä muutamia valkoisia läikkiä löytyy.


Mukavaa maanantaita ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Mukavia toukokuun viimeisiä ja kesäkuun ensimmäisiä päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Irmastiina, niinhan se vaihtuukin kuukausikin ihan kohta! kesakuu tuokoon ainakin tanne lisaa lamminta. Nyt on ollut kylmaa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kurjaa että olet kipeänä, oikein pikaista paranemista ja parempaa kesäkuuta!

  On ne heppakuvat ihania, mulla on jostain syystä ollut viime päivät ihan hirveän iso ikävä hevosten luokse! :-) En ole taas käynyt pitkään aikaan ratsastamassa... Nyt yritän vaan malttaa olla menemättä kun siitepölyallergia tuntuu kiusaavan jonkin verran ja sitä kyllä hepan paijaaminen pahentaa aika paljon... Mutta virtuaalipusun uskallan lähettää teidän samettiturville! :*

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo teidän hepat,oi kun pääsisi ratsastamaan!

  VastaaPoista
 5. Mikähän sinun polvissa oikein on?! On tosi ikävää kun kivut vaan vaivaavat. Toivottavasti saisit selvyyden kipuihin. ja ettei Suomen matka peruuntuisi.

  VastaaPoista
 6. Niin mahtavan näköstä maisemaa ja komeita heppoja!

  VastaaPoista

Kiitos mukavista kommenteista. Yritän vastailla aina niihin, mutta monesti vasta jonkin ajan kuluttua.